Targi POLAGRA, organizowane przez Międzynarodowe Targi Poznańskie to miejsce, w którym od lat spotykają się specjaliści z branży. Od 27 do 29 września działać będą trzy salony: Food, Foodtech i HoReCa. “Poradnik Handlowca” objął patronat medialny nad wydarzeniem.
Spotykając handlowców, managerów, właścicieli firm z wielu zakątków świata, w salonie Food można na nich odkryć nowości i wschodzące trendy.
Salon Foodtech zaciekawi wszystkich tych, którzy interesują się i swoją przygodę zawodową łączą ze wszelkimi nowinkami technologicznymi. Ta tętniąca życiem fabryka żywności jest inspiracją dla zwiedzających – w jaki sposób można wyposażyć swoje firmy, jak cały czas polepszać jakość usług i iść z duchem czasu.
W Salonie HoReCa zobaczyć będzie można wszystko to, co usprawnia pracę kuchni, lokali gastronomiczno-hotelowych. Zwiększenie komfortu gości i podniesienie jakości usług to cele, które mogą się spełnić dzięki udziałowi w poznańskich targach.
POLAGRA to również wydarzenia towarzyszące – finał Kulinarnego Pucharu Polski, finał Master Baker, szkolenia, fora i dyskusje, które uświetnią wydarzenie, dodając zarówno smaku, jak i merytoryki.
Wypełniony program wydarzeń, znane marki, cenieni dostawy i wyznaczanie nowych trendów – to właśnie charakteryzuje Targi POLAGRA 2023. Więcej informacji na www.polagra.pl