Jesteś tutaj

Ocet spirytusowy od WSP "Społem"

WSP „Społem” wprowadza na rynek Ocet spirytusowy 10%, który ma pomóc w przygotowywaniu zalew i marynowaniu produktów takich, jak ogórki czy grzyby.

WSP „Społem” poleca wykorzystanie do domowych przetworów Octu spirytusowego 10%. Składniki wysokiej jakości i niezmienna od lat metoda wytwarzania gwarantują, że domowe specjały będą smakowały wybornie. Obok tradycyjnej wersji Octu spirytusowego 10% w ofercie firmy znajdują się także Octy spirytusowe 6% o smaku: czosnkowym, koperkowym oraz estragonowym. Ich aromaty dodadzą przetworom wyjątkowego charakteru. Kielecka Spółdzielnia specjalizuje się w produkcji octów spirytusowych od 1932 r. Jej wyroby zostały wyróżnione: Znakiem „Jakość Tradycja”, Znakiem Jakość „Q” oraz Złoty Laur Konsumenta.

Sugerowane ceny:

Ocet spirytusowy 10% 500 ml – 1,99zł

Ocet spirytusowy 6% o smaku: czosnkowym, koperkowym oraz estragonowym 200 ml – 2,39 zł

Kategoria: 

Podobne artykuły

Fasola, papryka, kukurydza, pomidory, mięso to składniki charakterystyczne dla kuchni meksykańskiej. Dzięki ich umiejętnemu połączeniu możemy delektować się prawdziwymi daniami Ameryki Łacińskiej. W trakcie gotowania nie może zabraknąć także odpowiednich dodatków np. Sosu Kieleckiego meksykańskiego, który nada wyrazistego smaku i aromatu.

Początek lata to czas, kiedy sklepy kuszą bogactwem sezonowych warzyw. Dlatego, warto już teraz pomyśleć o przygotowaniu przetworów, by cieszyć się smakiem jarzyn podczas długich jesiennych wieczorów. Ocet Kielecki spirytusowy 10% idealnie nada się do marynowania.

X