Jesteś tutaj

Ocet spirytusowy od WSP "Społem"

WSP „Społem” wprowadza na rynek Ocet spirytusowy 10%, który ma pomóc w przygotowywaniu zalew i marynowaniu produktów takich, jak ogórki czy grzyby.

WSP „Społem” poleca wykorzystanie do domowych przetworów Octu spirytusowego 10%. Składniki wysokiej jakości i niezmienna od lat metoda wytwarzania gwarantują, że domowe specjały będą smakowały wybornie. Obok tradycyjnej wersji Octu spirytusowego 10% w ofercie firmy znajdują się także Octy spirytusowe 6% o smaku: czosnkowym, koperkowym oraz estragonowym. Ich aromaty dodadzą przetworom wyjątkowego charakteru. Kielecka Spółdzielnia specjalizuje się w produkcji octów spirytusowych od 1932 r. Jej wyroby zostały wyróżnione: Znakiem „Jakość Tradycja”, Znakiem Jakość „Q” oraz Złoty Laur Konsumenta.

Sugerowane ceny:

Ocet spirytusowy 10% 500 ml – 1,99zł

Ocet spirytusowy 6% o smaku: czosnkowym, koperkowym oraz estragonowym 200 ml – 2,39 zł

Kategoria: 

Podobne artykuły

WSP Społem rozszerza swoją ofertę o nowy wariant musztardy – Musztardę Kielecką starofrancuską. Nowość przygotowana została na bazie białego wina i grubo mielonych ziaren gorczycy. Dzięki temu, jest w stanie zachwycić podniebienia konsumentów ostrym, ziołowym smakiem.

Latem chce się zjeść zdrowo i sezonowo. Bo jak nie skorzystać z dobrodziejstwa świeżych warzyw i owoców. Co zrobić, aby wakacyjne dania były lekkie i smakowały tak, jak lubimy najbardziej? Tym razem warto postawić na Majonez Kielecki lekki, który jest uniwersalnym składnikiem warzywnych przekąsek, kanapek i sałatek.

X