Jesteś tutaj

Marek Kopyto objął stanowisko wiceprezesa ds. sprzedaży Unilever Polska

Marek Kopyto zastąpił Marka Raka na stanowisku wiceprezesa ds. sprzedaży i członka zarządu Unilever Polska Sp. z o.o.

Marek Kopyto pracuje w Unileverze od 22 lat i posiada ogromne doświadczenie w marketingu i sprzedaży, przez ostatni rok zajmował stanowisko szefa handlu nowoczesnego.

Kategoria:

Podobne artykuły

Od 1 lipca 2019 r. stanowisko Prezesa Zarządu Bakalland obejmie Marek Malinowski – doświadczony manager z branży FMCG. Ustępujący Prezes – Marek Moczulski, który m.in. przeprowadził skuteczny proces integracji Bakalland z Delecta rezygnuje z funkcji z powodu przejściowych problemów zdrowotnych.

13. Spotkania z Filmem Górskim to międzynarodowa impreza filmowo – outdoorowa dla miłośników gór i sportów ekstremalnych. To wydarzenie w szczycie sezonu odbywa się w miejscu o największym potencjale dla przemysłu czasu wolnego w Polsce, czyli w Zakopanem, na Górnej Równi Krupowej. Festiwal organizowany przez Stowarzyszenie Spotkania z Filmem Górskim odbędzie się w dniach 30.08-03.09. Patronat nad imprezą objął Poradnik Handlowca.