NASZ SKLEP W CZOŁÓWCE NAJWIĘKSZYCH SIECI FRANCZYZOWYCH W POLSCE

Aktualności

NASZ SKLEP W CZOŁÓWCE NAJWIĘKSZYCH SIECI FRANCZYZOWYCH W POLSCE

23 czerwca 2017

Nasz Sklep mierzy bardzo wysoko w sumie we franczyzach GRUPY SPECJAŁ jest już około 6000 sklepów.

Delikatesy Premium o powierzchni 180 mkw. otwarto w miejscowości Drużbice w oddziale łódzkim. Budynek przeszedł generalny remont, wprowadzono nowe wyposażenie odpowiednie dla formatu Premium. Sklep oferuje 3500 pozycji asortymentowych ze szczególnym uwzględnieniem artykułów świeżych.  Na szczególną uwagę zasługuje stoisko mięsno-wędliniarskie, którego ekspozycja i jakość robią duże wrażenie. Niemałe znaczenie ma tu fakt, że klient jest producentem wyrobów mięsno – wędliniarskich i jednocześnie dostawcą tych produktów do  swojego sklepu.

W Ołoboku nieopodal Łodzi ruszyły także Delikatesy Premium. Sklep Marii Bartkowiak na powierzchni 180 mkw. oferuje około 3500 pozycji asortymentowych. Szczególny nacisk położono tu na jakość produktów świeżych – mięsa i wędlin oraz warzyw i owoców.

Kolejny sklep w formacie Delikatesy Sezam ruszył w oddziale Wrocław w miejscowości  Uraz. Placówka  została otwarta w budynku po remoncie, z liczącym 2000 sku asortymentem w pełni dostosowanym do powierzchni sprzedażowej sklepu liczącej 100 mkw. Właściciel sklepu był mile zaskoczony, gdy  zadowoleni klienci wychodzili mówiąc, że w końcu doczekali się  sklepu, w którym można nie tylko zrobić zakupy, skorzystać z promocji, ale i być  mile i profesjonalnie obsłużonym.

W oddziale Kraków zostały otwarte dwa sklepy: w miejscowości Gostwica oraz w Krakowie przy ul. Korzeniaka. W placówce krakowskiej został przeprowadzony remodeling z zastosowaniem prawidłowego layoutu i wdrożeniem nowoczesnych standardów wyposażenia. Sklep całkowicie zmienił swoje dotychczasowe oblicze. Stał się przestronny, a towar lepiej widoczny dla klienta.

Natomiast na szczególną uwagę zasługują Delikatesy Premium Joanny Zielińskiej w Gostwicy koło Nowego Sącza. Sklep posiada powierzchnię handlową 180 m2 , zostały w nim zastosowane wszystkie standardy sieci, wdrożone planogramy. Oko cieszą stoiska mięsno- wędliniarskie, owocowo- warzywne, piekarnicze z wypiekiem świeżego pieczywa oraz stoisko alkoholowe połączone z cukierniczym. Placówka oferuje 4000 pozycji asortymentowych.

W oddziale  Katowice w miejscowości Kaczyce ruszył sklep, którego domeną są produkty świeże oraz swojskie wędliny i warzywa. Nowy kształt wizualny i organizacja sklepu uzyskane w wyniku remodellingu umożliwiły doskonałą prezentację liczącego 2500 pozycji asortymentu na stosunkowo niewielkiej powierzchni niespełna 100 mkw.

W miejscowości Miączyn k/ Zamościa uruchomione zostały Delikatesy Sezam Ireny Misztal. Budynek będący własnością pani Ireny na potrzeby otwarcia sklepu  przeszedł gruntowny remont. Wdrożono standardy charakterystyczne dla tego formatu oraz wprowadzono program komputerowy PC Market. Sklep na skromnej powierzchni 80 mkw. oferuje aż 3800 pozycji asortymentowych.

Również w tym oddziale  w miesiącu kwietniu zostały otwarte Delikatesy Premium pana Tadeusza Pieczykolana. Sklep  przeszedł całkowity remodeling z  nowym ustawieniem urządzeń oraz wdrożeniem planogramów. Obecnie na powierzchni 120 mkw. oferuje prawie 4500 produktów.

Warto wspomnieć  też o sklepie pani Anny Pasławskiej z Bełżca, otworzyła sklep w nowej odsłonie. Klientka postanowiła zainwestować w profesjonalne stoisko mięsno- wędliniarskie  w związku z czym zaadaptowała na ten cel osobne pomieszczenie, w którym oprócz wspaniałych wyrobów wędliniarskich klienci mogą zjeść hot- doga i wypić doskonała kawę z expresu. Sklep działa pod szyldem Delikatesy Premium i na powierzchni ok. 150 mkw. oferuje aż 7500 produktów.

Początek roku obfitował w liczne otwarcia w oddziale Rzeszów. Warto wspomnieć o otwarciu Delikatesów Sezam pana Krzysztofa Paściaka w miejscowości Stobierna, przy starej drodze Rzeszów- Nisko. Jest to kolejny  sklep  tego detalisty w naszej sieci ( oprócz  Delikatesów Premium w miejscowości Bachórz),  o powierzchni prawie 200 mkw. Oprócz doskonałego zaopatrzenia w towary suche i świeże można tu również zjeść hot- doga oraz napić się kawy.

W miejscowości Nienadówka niedaleko Sokołowa Młp. , przy stacji paliw Orlen i zajeździe Sokół powstały w nowym budynku  Delikatesy Premium pana Janusza Firleja. Sklep ma powierzchnię około 200 mkw., posiada około 2 tysięcy pozycji asortymentowych oraz dogodny parking dla klientów przed sklepem.

Natomiast w miejscowości Pełkinie wspólnie z Gminną Spółdzielnią Jarosław tuż przed majówką zostały otwarte Delikatesy Premium w nowej odsłonie. Sklep został wyremontowany zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz, wprowadzono nowe oświetlenie. Obecnie na powierzchni około 100 mkw. oferuje ponad 2 tys. sku

Natomiast w oddziale Warszawa, w miejscowości Kończyce koło Radomia powstały drugie w tym oddziale Delikatesy Premium pani Lidii Ługowskiej. Sklep powstał w nowo wybudowanym obiekcie. Na powierzchni sprzedażowej 120 mkw.  placówka oferuje 1500  pozycji asortymentowych. W tym również asortyment świeży: mięso, wędliny, warzywa i owoce, pieczywo i nabiał. W sklepie wdrożono planogramy oraz wizualizację zewnętrzną dedykowaną dla tego formatu.

Oddział Lublin to otwarcie  Delikatesów Premium Elżbiety Tracichleb w miejscowości  Milejów. Sklep po  przebudowie posiada powierzchnię 300 mkw., oprócz produktów świeżych oferuje również duży wybór artykułów przemysłowych.

We wszystkich otwieranych sklepach w oddziałach Rzeszów, Lublin oraz Tomaszów zostało przeprowadzone profesjonalne szkolenie z ułożenia i zarządzania ladą mięsno- wędliniarską. Ponadto w dniu otwarcia we wszystkich sklepach przeprowadzone były liczne promocje, degustacje oraz konkursy.

W oddziale pomorskim, w miejscowości Linia ruszył sklep pod szyldem Nasz Sklep. To tradycyjna placówka z samoobsługą oferująca na 100 mkw. powierzchni handlowej około 3300 pozycji asortymentowych.