Hermes to nagroda, której nie można kupić, trzeba na nią zapracować… – Giancarlo Russo*. Państwo Anna i Roman Madej laureatami Hermesa w 2014 r.

Ludzie

Hermes to nagroda, której nie można kupić, trzeba na nią zapracować… – Giancarlo Russo*. Państwo Anna i Roman Madej laureatami Hermesa w 2014 r.

W związku ze zbliżającą się szybkimi krokami tegoroczną XXII Galą „Poradnika Handlowca”, podczas której nasze Wydawnictwo honoruje najwybitniejsze postaci ze świata FMCG, przypominamy najważniejsze informacje sprzed lat.

W 2014 roku w kategorii Handel detaliczny z tradycjami statuetkę Hermesa otrzymali Państwo Anna i Roman Madej. – Statuetka Hermesa ma dla nas bardzo duże znaczenie. Przede wszystkim była ona dla nas całkowitym zaskoczeniem, gdyż do tej pory nikt nas nie wyróżniał z powodu naszej pracy. To dla nas ogromna satysfakcja, że to, co robimy, zostało zauważone przez innych – powiedzieli laureaci na łamach naszego miesięcznika.

Gala wręczenia Hermesów „Poradnika Handlowca” to wyjątkowe wydarzenie, na którym w jednym miejscu spotykają się najważniejsze osoby ze świata producentów FMCG i sieci handlowych oraz niezależni handlowcy. Nasza Gala to także doskonała okazja do zawiązania nowych, biznesowych znajomości. Po części oficjalnej Goście mają okazję do dłuższej rozmowy oraz podtrzymania nawiązanych już wcześniej relacji – także tych koleżeńskich.

*Giancarlo Russo, Szef Kuchni, Ambasador kuchni włoskiej w Polsce, laureat Hermesa Kulinarnego 2016 w kategorii osobowość gastronomii.

Więcej o naszej Gali przeczytasz TUTAJ