Bonduelle Kaszetka

Nowości

Bonduelle Kaszetka

„Rośnie popularność żywności pochodzenia roślinnego w Polsce, co wyraźnie widać już  w ofecie sklepów” mówi Anna Telakowiec Dyrektor Marketingu Bonduelle.

W ten trend wpisuje się Bonduelle. Firma rozszerza w Polsce swoją ofertę mrożonek o mieszanki kaszy i warzyw. Kaszetka z Cukinią i Kaszetka z Ciecierzycą to dwa produkty łączące w „idealnej proporcji” już ugotowaną kaszę z warzywami oraz dodatkiem oliwy z oliwek i przyprawami. Warzywa i kasze w Kaszetkach zostały zmieszane w podobnych proporcjach. Produkty stanowią źródło białka roślinnego i są odpowiednie dla wegetarian. Pasują również jako dodatek do porcji mięsa. Dania Bonduelle Kaszetka są gotowe do spożycia w 5 minut po podgrzaniu.

Wprowadzeniu Kaszetki od Bonduelle towarzyszą działania w internecie (Facebook, Youtube) oraz degustacje na terenie całej Polski.