Jesteś tutaj

Ocet Kielecki najlepszy do marynowanych warzyw

Początek lata to czas, kiedy sklepy kuszą bogactwem sezonowych warzyw. Dlatego, warto już teraz pomyśleć o przygotowaniu przetworów, by cieszyć się smakiem jarzyn podczas długich jesiennych wieczorów. Ocet Kielecki spirytusowy 10% idealnie nada się do marynowania.

To właśnie konserwowane bakłażany, cukinie czy papryki zajmą półki domowych spiżarni na wiele tygodni. Dzięki temu, w chłodniejsze dni, można będzie sięgnąć po wypełnione kolorami lata słoiczki.

Tradycyjna metoda wytwarzania Octu Kieleckiego spirytusowego 10% oraz niezmienny sposób produkcji od 1932 r.,  to dwie cechy, którymi można opisać ten produkt. Dlatego cieszy się on tak dużym uznaniem konsumentów – potwierdzają to liczne nagrody oraz godła jakości.

Kategoria: 

Podobne artykuły

WSP „Społem” wprowadza na rynek Ocet spirytusowy 10%, który ma pomóc w przygotowywaniu zalew i marynowaniu produktów takich, jak ogórki czy grzyby.

Specjalnie dla wielbicieli Złotych Misiów firma Haribo przygotowała wyjątkową limitowaną edycję tego najbardziej kultowego produktu. Tylko teraz  w nowej szacie graficznej rodzina Misiów wystąpi w 6 wyjątkowych smakach: arbuza, jagody, moreli, grapefruita, czerwonej porzeczki i wiśni.

X