Jesteś tutaj

Apetyczne i funkcjonalne warzywa gotowane od Pinguin Foods

Gotowane dwukolorowe fasolki po krótkim podgrzaniu dodadzą daniom koloru, lekkości i świeżości. Zamrożone w kilka godzin po zebraniu, starannie wyselekcjonowane strączki fasoli zielonej i żółtej świetnie zachowują kolory, jędrność oraz delikatny, wyważony smak. Ta chrupiąca i łagodna w smaku mieszanka daje niezliczone możliwości kulinarne. Świetnie komponuje się zarówno z mięsem jak i rybą. Idealny dopełnieniem będzie lekki jogurtowy sos lub tarty ser.
 
Pinguin Foods Polska Sp. z o. o.
Ul. Tytoniowa 22
04-228 Warszawa
+ 48 22 517 63 75
Galeria: 
Kategoria: 

Podobne artykuły

Sosy Terravita są świetnym dodatkiem do sałatek owocowych, ciast, lodów, naleśników i wszelkich potraw przyrządzanych na słodko. Doskonale uzupełniają i podkreślają ich smak.

Sprzedaż dużych tabliczek Milka rośnie* dynamicznie, a konsumenci są otwarci na nowe warianty smakowe. Dlatego Milka wprowadza na rynek nowość – strzelającą czekoladę Milka Choco Jelly.

X

Przeczytaj również