Zgrany duet: ryba i pieczarki od FRoSTY

Nowości FMCG

Zgrany duet: ryba i pieczarki od FRoSTY

19 sierpnia 2014

Ryba z pieca od FRoSTY to doskonale skomponowane danie – filet z mintaja oblany kremowym sosem pieczarkowym. To połączenie idealne – mięso ryby pozostaje soczyste, a sos na bazie śmietany podkreśla jego smak. Całość wzbogaca dodatek pachnących suszonych borowików szlachetnych, gałki muszkatołowej i ziół: dzikiego czosnku oraz pietruszki.

Ryba z pieca z sosem pieczarkowym to porcja, która idealnie zaspokaja głód. A nawet największy głodomór nie zmęczy się czekaniem na posiłek. Danie wystarczy włożyć na 13 minut do kuchenki mikrofalowej. Można je również przygotować w piekarniku.

Pełna gama Ryb z pieca od FRoSTY, obok nowości z sosem pieczarkowym, obejmuje również wersję z sosem brokułowym, włoskim oraz bordelaise. Zgodnie z polityką 100% naturalnego smaku, żadna z nich nie zawiera barwników, aromatów, wzmacniaczy smaku ani skrobi modyfikowanej chemicznie.

Nowość od FRoSTY – Ryba z pieca z sosem pieczarkowym – jest dostępna w sklepowych zamrażalkach od sierpnia br. w cenie ok. 12,99 zł / opakowanie 360 g.