Hermes to nagroda, której nie można kupić, trzeba na nią zapracować… – Giancarlo Russo

Ludzie

Hermes to nagroda, której nie można kupić, trzeba na nią zapracować… – Giancarlo Russo

W związku ze zbliżającą się szybkimi krokami tegoroczną XXII Galą „Poradnika Handlowca”, podczas którego nasze Wydawnictwo honoruje najwybitniejsze postaci ze świata FMCG, chcemy przybliżyć wartość i znaczenie statuetki dla naszych laureatów.

Kluczową dla nas wypowiedzią, odzwierciedlającą wartości prezentowane przez nasze Wydawnictwo od lat Hermes to nagroda, której nie można kupić, trzeba na nią zapracować – słowa Pana Giancarlo Russo, Szefa Kuchni, Ambasadora kuchni włoskiej w Polsce, laureata Hermesa Kulinarnego 2016 w kategorii osobowość gastronomii.

Gala wręczenia Hermesów ma ogromne znaczenie nie tylko dla nas – organizatorów, ale także dla laureatów, którzy często przez kilkanaście lat pracują na uznanie i dostrzeżenie poświęcenia. Jest to wyjątkowe wydarzenie, na którym w jednym miejscu spotykają się najważniejsze osoby ze świata producentów FMCG i sieci handlowych oraz niezależni handlowcy. Nasza Gala to także doskonała okazja do zawiązania nowych, biznesowych znajomości. Po części oficjalnej Goście mają okazję do dłuższej rozmowy oraz podtrzymania nawiązanych już wcześniej relacji – także tych koleżeńskich.

Wspomnień czar: W 2013 roku w kategorii Handel Detaliczny z Tradycjami statuetkę Hermesa otrzymał Pan Paweł Drygas.

To, że otrzymałem nagrodę Hermesa „Poradnika Handlowca” jest dla mnie wielkim wyróżnieniem. Cieszę się ogromnie i będę starał się wykonywać swoją pracę jeszcze lepiej, dbając o różnorodność i jakość towarów, jak również o to, by nasi klienci czuli się u nas dobrze. Raszków to mała miejscowość, znamy się więcej lub mniej, ale jest pewne, że otaczają nas życzliwi ludzie i nie chcemy ich zawieść, bo dzięki nim istniejemy w tej branż – powiedział laureat na łamach „Poradnika Handlowca”

Więcej o naszej Gali przeczytasz TUTAJ