Papierowe wydanie “Poradnika Handlowca” – uznawane przez handlowców za preferowaną formę lektury według badań NielsenIQ, KANTAR oraz badań producenckich GK Iglotex S.A. XI 2024 – od początku miesiąca trafia do sklepów spożywczych, hurtowni oraz przedstawicieli branży FMCG w całej Polsce.
W tym numerze szczególnie polecamy słowo wstępne redaktora naczelnego, felieton przygotowany przez Łukasza Warzechę, a także tematu miesiąca poświęconego zabezpieczeniu łańcucha dostaw podstawowych artykułów FMCG na wypadek tzw. sytuacji nadzwyczajnych.
Tradycyjnie oddajemy też do Państwa dyspozycji stałe sekcje, m.in. reportaż, artykuł o franczyzie w sektorze FMCG autorstwa Pedro Martinho oraz wywiady z ekspertami z branży.
Warto również zajrzeć do działów „Kampanie i promocje” oraz „Nowości”, które stanowią inspirujące źródło wiedzy dla wszystkich poszukujących świeżych pomysłów i interesujących produktów do poszerzenia swojego asortymentu.
Zachęcamy do zapoznania się z raportem z procesu druku lipcowego wydania „Poradnika Restauratora”, opublikowanym na str. 16-17.