Sery Ceko w nowej osłonie

Kampanie

Sery Ceko w nowej osłonie

01 czerwca 2016

CEKO to sery wysokiej jakości, wytwarzane przez doświadczonych goliszewskich serowarów, bez żadnych konserwantów, z niewielkim dodatkiem soli – dlatego charakteryzują się raczej łagodnym, delikatnym smakiem. Najnowsza oferta CEKO skierowana jest do wymagających konsumentów, którzy cenią jakość i zdrową żywność z tzw. „czystą etykietą”, a jednocześnie  poszukują nowych smaków. Nowe opakowania Ceko wyróżniają się na półce i podkreślają naturalność, a oryginalne receptury budzą zainteresowanie. Większość serów Ceko występuje w 2 formach podania: w bloku na wagę oraz w plastrach.

Teraz na rynek trafiają dwie linie: tradycyjne, polskie „Sery z Goliszewa” czyli Antek, Jagna, Boryna, Dobrodziej i Zbójnik i oraz oparte na zagranicznych recepturach „Sery Świata” czyli Mimmolle à la française, Butterkäse Ser Maślany, Grand Master oraz Mozarella naturalna i wędzona. Ceko ma również oryginalną propozycję dla osób dbających o sylwetkę i kondycję fizyczną: ser Piórko z najniższą na rynku zawartością tłuszczu 3% i wysoką ilością białka. Teraz Piórko dostępne jest również w wersji 9% tłuszczu.