Liczba mieszkań i domów, w których nie korzysta się z kuchni stale rośnie. Życie zawodowe, podróże służbowe, całodniowa opieka nad dziećmi – nowe zwyczaje wymagają natomiast szybkich i różnorodnych obiadów „na szybko“. Dla branży usług gastronomicznych otwiera to atrakcyjne możliwości dodatkowych zarobków.
Od otwarcia targów Euroshop w Düsseldorfie w dniu 16 lutego 2020 r. na stoisku RATIONAL wszystko będzie dotyczyło właśnie tego zagadnienia. Firma oferuje dwa inteligentne urządzenia, SelfCookingCenter oraz VarioCookingCenter, łączące w sobie prostotę, wydajność produkcyjną oraz elastyczność – niezależnie od tego, czy to w supermarkecie, sklepie typu convenience store czy też kuchni produkcyjnej. Urządzenia umożliwiają błyskawiczne przyrządzanie menu obiadowych, wypieków oraz produktów typu grab & go i różnych dań kolacyjnych. Za pomocą opracowanego przez firmę własnego rozwiązania sieciowego możliwe jest ponadto uzyskanie dostępu do wszystkich urządzeń w kilku oddziałach w celu przesłania przepisów lub dostosowanych paneli obsługi oraz zapisywania danych dotyczących higieny. Oprócz wielu różnych produktów oferta firmy RATIONAL obejmuje również indywidualne doradztwo oraz szkolenia. A wszystko to w jednym celu: aby jako partner dostarczający kompleksowe i całościowe usługi zapewniać branży gastronomicznej najlepsze rozwiązania skrojone na miarę.
Na targach Euroshop zespół RATIONAL zaprezentuje nie tylko portfolio produktów, ale również różnorodne możliwości ich zastosowania. Wszystkie informacje można będzie uzyskać w hali 14 na stoisku B75.