Sieć stacji paliw Moya uzyskała certyfikat „CleanLabel” na oferowane przez siebie pieczywo, z którego przygotowywane są kanapki, zapiekanki i burgery w Caffe Moya „CleanLabel” wskazuje, że produkty są wytwarzane wyłącznie z tradycyjnych składników, bez dodatków konserwantów, stabilizatorów, aromatów czy środków spulchniających.
- Oferta w Caffe Moya cały czas się poszerza. Nieustannie wprowadzamy nowe potrawy, by zarówno kierowcy, jak i niezmotoryzowani, odczuwali pełną satysfakcję z wizyty na naszych stacjach. Naszym klientom proponujemy nie tylko klasyczne hot-dogi czy zapiekanki, lecz także pizzę występującą w wielu wariantach smakowych, oryginalne burgery, oraz przekąski na zimno – świeże kanapki i wiele innych. Specyfika stacji paliw zakłada, że posiłki te muszą być podawane możliwie jak najszybciej. Nie zwalnia to nas jednak z obowiązku dbałości o to, by były one zawsze świeże, pyszne i zdrowe. Właśnie dlatego współpracujemy z dostawcami, którzy zapewniają nam najwyższej jakości półprodukty. Ponieważ w prostocie jest siła, ich składy są przejrzyste, pozbawione zbędnych dodatków. Certyfikat „CleanLabel” jest potwierdzeniem, że nasze pieczywo jest zdrowe i pożywne – mówi Filip Puchalski, dyrektor ds. operacyjnych Moya, członek zarządu Anwim S.A.