Krakus wprowadził do sprzedaży limitowaną nowość – koncentrat zupy grzybowej. To idealna propozycja dla wszystkich, którzy lubią łączyć tradycyjne smaki z nowoczesnymi metodami.
Nowy koncentrat grzybowej to kolejna unikalna propozycja w ofercie marki – receptura łączy prawdziwie suszone grzyby i przeciery warzywne, a w dodatku nie zawiera konserwantów ani sztucznych dodatków.
Wysoka jakość i wygoda w przygotowaniu to cechy wyróżniające nowy produkt. Skoncentrowany smak grzybów został zamknięty w poręcznej, szklanej butelce. Wystarczy wlać go do wody, zagęścić śmietaną i podać z ulubionymi dodatkami – makaronem, łazankami lub groszkiem ptysiowym. Można go wykorzystać nie tylko do zupy, ale również jako bazę do sosów.
Koncentrat grzybowej to produkt limitowany – wprowadzony do sprzedaży przede wszystkim z myślą o nadchodzących Świętach Bożego Narodzenia. Nowość jest idealna dla osób, które chcą gotować sprytnie i poszukują wygodnych, skutecznych i niedrogich rozwiązań.