Tradycyjna, oryginalna receptura i pyszny smak, to cechy wyróżniające regionalny przysmak – Kiszkę Ziemniaczaną firmy Gzella. Stwarza ona wiele możliwości przygotowania – równie dobrze może być przyrządzona na grillu, pieczona w piekarniku, gotowana w garnku, jak i smażona na patelni. Wyróżniona tytułem „Produkt Roku. Wybór Konsumentów – Innowacja 2016” parzona Kiszka Ziemniaczana firmy Gzella to wybór dla wszystkich, którzy lubią w kuchni eksperymentować sięgając przy tym po sprawdzone produkty. Odpowiednio przyrządzona będzie doskonałą alternatywą dla przygotowywanych do tej pory dań lub też ich znakomitym urozmaiceniem. To oryginalna potrawa pochodząca z Borów Tucholskich. Gotowy produkt, który zyskuje na oryginalności dzięki użytym w produkcji aromatycznym przyprawom, podkreślającym wyjątkowy smak kiszki. Połączenie gotowanych polskich ziemniaków, mięsa wieprzowego i cebulki sprawia, że przysmak jest zarówno pożywnym dodatkiem do obiadu, jak i samodzielną potrawą. W składzie Kiszki Ziemniaczanej nie ma dodatku glutaminianu sodu i fosforanów. Można ją przyrządzać na wiele różnych sposobów. Świetnie sprawdzi się jako sezonowa potrawa w okresie grillowym. Opiekana w piekarniku czy podsmażona na patelni stanowi alternatywę dla ziemniaków. Tak wszechstronne zastosowanie sprawia, że Kiszka Ziemniaczana jest świetnym źródłem inspiracji, dzięki którym można stworzyć pyszne dania – niezależnie od pory roku.