Kiełbaski z nadzieniem EAT’N’GO od Sokołowa

Nowości

Kiełbaski z nadzieniem EAT’N’GO od Sokołowa

Sokołów wprowadza nowości, które przyjemnie zaskoczą miłośników oryginalnych smaków. Kiełbaski z nadzieniem EAT’N’GO kryją w środku aromatyczne, doskonale przyprawione sosy, inspirowane kuchniami świata. To pierwszy taki produkt na rynku. Kiełbaski są dostępne w dwóch rodzajach – z nadzieniem o smaku wasabi oraz meksykańskim. Są idealne do podania na ciepło – z grilla, patelni czy piekarnika.

Teraz kiełbaski pojawiają się w zupełnie nowej odsłonie – z elementem smakowitego zaskoczenia w środku. To więcej możliwości i pomysłów na pyszne, oryginalne dania na wiele okazji – dla każdego, na co dzień.

Sokołów innowacyjnie poszerza swój asortyment, wprowadzając oryginalne kiełbaski z nadzieniem. Kiełbaski EAT’N’GO są faszerowane sosami, co wzbogaca ich kulinarne walory. Sosy te są inspirowane smakami typowymi dla krajów słynących z doskonałej kuchni – Japonii (sos o smaku wasabi) oraz Meksyku (sos o smaku meksykańskim).

Kiełbaski EAT’N’GO są soczyste i odpowiednio kruche. Powstają z surowca o sprawdzonej, gwarantowanej przez Sokołów jakości. Wyróżnia je ponadto wysoka mięsność. Sprawdzą się w każdej kuchni. Spełnią oczekiwania kulinarnych pasjonatów, poszukujących pomysłów na oryginalne dania, ceniących nowe formy podania klasycznych produktów i chętnie odkrywających ciekawe kompozycje smaków. Docenią je również wszyscy, którzy w szybki, prosty sposób chcą przygotować pożywne śniadanie czy smakowitą kolację na ciepło.

Kiełbaski EAT’N’GO są do nabycia w sieci sklepów własnych oraz hurtowniach Sokołów S.A. Dystrybucja będzie sukcesywnie poszerzana.

oprac. P.Ł.