Kiełbasa na półkę? Najlepiej z certyfikatem QAFP.

Nowości

Kiełbasa na półkę? Najlepiej z certyfikatem QAFP.

19 maja 2023

Żywność z certyfikatem jakości cieszy się dużo większym zaufaniem ze strony konsumentów. Potwierdzają to także zrealizowane przez Unię Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego badania preferencji zakupowych Polaków. 61% Polaków ma większe zaufanie do produktów posiadających certyfikat jakości – takich jak System Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP, którym objęte są także popularne szynki i kiełbasy. Więcej informacji o produktach QAFP oraz miejscach, w których można nabywać certyfikowane produkty dostępne jest na stronie www.qafp.pl.

Kampania „Jakość z polskim certyfikatem” finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego i Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego.