„Hermes to nagroda, której nie można kupić, trzeba na nią zapracować…” – Giancarlo Russo

Aktualności

„Hermes to nagroda, której nie można kupić, trzeba na nią zapracować…” – Giancarlo Russo

12 maja 2023

Zbliża się XXIII Wiosenne Ogólnopolskie Spotkanie Czołowych Postaci Świata FMCG. Podczas wydarzenia Wydawnictwo wręczy najważniejszym osobom ze świata FMCG „Hermesa Handlowego”. Jaką wartość ma i czym jest statuetka dla naszych laureatów?

Wypowiedzią odzwierciedlającą wartości prezentowane przez nas od lat są słowa Pana Giancarlo Russo, Szefa Kuchni, Ambasadora kuchni włoskiej w Polsce, laureata Hermesa Kulinarnego 2016 w kategorii Osobowość Gastronomii: „Hermes to nagroda, której nie można kupić, trzeba na nią zapracować”.

Gala wręczenia Hermesów ma duże znaczenie zarówno dla nas – organizatorów, jak i laureatów, którzy przez lata pracują na uznanie. Od wielu lat laureaci wybierani są przez niezależną kapitułę bez jakichkolwiek opłat i licencji.