Budyń z brązowym cukrem trzcinowym od Dr. Oetkera

Nowości

Budyń z brązowym cukrem trzcinowym od Dr. Oetkera

25 października 2016

Tej jesieni Dr. Oetker wychodzi naprzeciw trendom rynkowym i jako pierwszy wprowadza nowe budynie z brązowym cukrem trzcinowym.

Cukier trzcinowy jest coraz popularniejszy i chętnie wybierany przez konsumentów. Zachowuje swój złocisto-brązowy kolor, bo nie jest rafinowany. Dlatego też nowe budynie z cukrem trzcinowym doskonale wpisują się w trendy konsumenckie. Nowe budynie będą idealną ciepłą, pyszną i pożywną przekąską w ciągu dnia dla dzieci i nie tyko. Będą one dostępne w trzech najpopularniejszych smakach: śmietankowym, waniliowym oraz czekoladowym i najpopularniejszej rodzinnej porcji na 0,5 litra mleka.

Opakowania budyni wyróżnią się na półce dzięki domowej, ciepłej, złoto-brązowej kolorystyce nawiązującej do brązowego cukru trzcinowego.

Sugerowana cena detaliczna: 1,25 zł