W sobotę 26 października br., w niezwykłym otoczeniu Narodowego Forum Muzyki we Wrocławiu, Delikatesy EPI świętowały swój 30-ty Jubileusz.
Rodzinna firma, funkcjonująca wyłącznie w oparciu o polski kapitał, która od trzech dekad dba o wrocławian ceniących dobry smak, najwyższą jakość produktów oraz wysoki standard obsługi, zaprosiła klientów marki, partnerów biznesowych i długoletnich pracowników na wieczór pełen wspomnień, dobrej muzyki i co oczywiste, wykwintny bankiet.
Podczas wieczoru, w zaaranżowanej z ogromnym rozmachem przestrzeni foyer NFM, serwowano dania stworzone przez wiodącą firmę cateringową z Wrocławia, na bazie składników z całego świata, dostępnych w delikatesach EPI.
Pośród 800 gości znaleźli się nie tylko sympatycy marki, przedstawiciele biznesu, kultury i lokalnego samorządu, ale również dwaj byli Prezydenci Miasta Wrocławia.
Na scenie w Sali Głównej wybrzmiał koncert jubileuszowy, w wykonaniu zespołu West Side Sinfonietta, pod batutą maestro Andrzeja Kosendiaka, który wprowadził gości w uroczysty i radosny nastrój. Niezwykłą podróż przez historię EPI zapewnił gościom film wspominkowy, przypominający najważniejsze momenty z ostatnich trzech dekad marki.
Wieczór poprowadził Tomasz Kammel, który zadbał o oprawę i atmosferę wydarzenia, wspominając założyciela EPI – Michała Koselę, którego idea, by stworzyć delikatesy inne niż wszystkie, nie tylko przetrwała, ale rozwija się przyciągając do EPI miłośników dobrego smaku i najwyższych standardów obsługi.
Goście bawili się przy muzyce na żywo, przepływając radosnym korowodem pomiędzy parkietem tanecznym, salą bankietową i trzema barami serwującymi koktajle na bazie alkoholi premium, w tym również koktajl EPI o oryginalnej recepturze, w kolorze zieleni od zawsze kojarzącym się z marką.
źródło: EPI
oprac.: red.