Jesteś tutaj

Samo dobro – nowa linia produktów bez konserwantów

Indykpol wprowadza na rynek Samo dobro – nową linię produktów bez konserwantów.

Samo dobro to najwyższej jakości produkty, tylko z mięsa indyczego, o wysokiej mięsności, bez dodatku konserwantów i o krótkim składzie.

W tej linii znane są już mięsa – szlachetne, z indyka, hermetycznie pakowane, najwyższej jakości, kontrolowane w procesie OD POLA DO STOŁU.

W ladach tradycyjnych będzie można znaleźć:

• Parówki Samo dobro z indyka (op. jedn. ok. 500 g) – wysokomięsne (94% mięsa z indyka), bez dodatku konserwantów, bezglutenowe, o wysokiej zawartości białka, idealne do przygotowania lekkiego posiłku,

• Pasztet Samo dobro z indyka (op. jedn. ok. 1,2 kg), który cechuje wysoka mięsność (113 g mięsa i podrobów indyczych na 100 g produktu), czysta etykieta i brak konserwantów.

Do lady samoobsługowej dedykowane są przede wszystkim Jedynki Samo dobro – pojedynczo pakowane parówki w znanej marce, teraz wyłącznie mięsa indyczego, które stanowi 94% oraz Pasztet z indyka w opakowaniu 210 g.

Kategoria: 

Podobne artykuły

Firma Wawel przygotowała na jesień trzy nowe smaki czekolad deserowych pełną oraz nadziewane: karmelową i jagodową. Produkty poszerzą dotychczasową czekoladową ofertę klasycznych tabliczek 100 g, w skład której wchodzi aż 11 smaków.

Firma Hoop Polska przygotowała limitowaną edycję syropów Paola, wykorzystującą prozdrowotne właściwości owoców. W skład limitowanej edycji syropów Paola wchodzą syropy o smaku czarnego bzu, dzikiej róży i pigwy.

X