Jesteś tutaj

Kontrola Od Pola Do Stołu

Podążając tropem najwyższej jakości zespół Tuby Smaku z Pascalem Brodnickim dotarli do największego producenta indyka w Polsce, by przekonać się co oznacza unikalny proces Od Pola Do Stołu.

Pascal to kucharz z ogromnym doświadczeniem kulinarnym zdobytym m.in. we Francji, gdzie indyk to bardzo popularne i chętnie przyrządzane mięso. W Polsce mięso indycze nie jest jeszcze tak powszechne. Aby dociec dlaczego, obalić  mity oraz przełamać uprzedzenia, Pascal odwiedził należące do Grupy Kapitałowej Indykpol: wylęgarnię indyków, fermy rodzicielskie, wytwórnię pasz oraz laboratorium, a także fermy hodowcy kontraktacyjnego. W kilku odcinkach reportażowych powstał zapis tej podróży, a można ją śledzić na kanale Tuba Smaku. Emisja pierwszego reportażu już 22.08.2018.

Kategoria: 

Podobne artykuły

W listopadzie br. rozpoczął się program lojalnościowy „Punktomania, punkty zbierasz – nagrody odbierasz”, skierowany do podmiotów prowadzących sprzedaż detaliczną. Akcja promocyjna obejmuje wybrane produkty Indykpol, zakup których premiowany jest punktami, które z kolei można wymienić na cenne nagrody z kategorii AGD i RTV. 

Pod hasłem „Sięgnij po kasę” rozpoczyna się konkurs, w którym kupujący parówki Jedynki mają szansę wygrać tygodniowo 10 nagród po 500 zł. Promocja trwa od 10 czerwca do 4 sierpnia 2019 r.

X