Oświadczenie Distribev Orbico w związku z bieżącą sytuacją

Oświadczenie Distribev Orbico w związku z bieżącą sytuacją

Jako kluczowy dystrybutor i Kapitan Całej Kategorii Alkohole, nawet w tak trudnej jak dziś sytuacji związanej z koronawirusem, jesteśmy w pełni aktywni na rynku. Nieustannie monitorujemy sytuację i jesteśmy w kontakcie z naszymi partnerami biznesowymi, których wspieramy różnymi metodami, by zapewnić bezpieczeństwo dostaw, jak i pełen asortyment dystrybuowanych przez nas produktów, w tym dostępnych nowości – informuje Jerzy Wasilewski, Członek Zarządu i Dyrektor Komercyjny Distribev Orbico (na zdjęciu).

Prowadzimy także indywidualne rozmowy z poszczególnymi partnerami, z którymi na bieżąco omawiamy warunki współpracy. Dzięki odpowiedniej i szybkiej reakcji, w tej kryzysowej sytuacji jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom stabilność i konkurencyjność cen. – zapewnia Jerzy Wasilewski. Wykorzystujemy wszystkie kanały komunikacji z naszymi partnerami, nasi przedstawiciele przyjmują zamówienia telefonicznie. Informacje o bieżącej ofercie i dostawach komunikujemy także za pomocą SMS-ów oraz e-maili.  Dostępne jest także nasze telefoniczne Centrum Obsługi Klienta, w którym Doradcy Handlowi udzielają wszelkich niezbędnych informacji oraz koordynują realizację zamówień.

W związku z zaistniałą sytuacją, przyspieszyliśmy też prace nad platformą e-commerce skierowaną do naszych klientów. Dzięki temu, będziemy mieć nowy kanał sprzedaży online, co będzie dodatkowym udogodnieniem w procesie składania zamówień i odpowiedzią na innowacyjne zapotrzebowanie w branży. Planowane wdrożenie platformy nastąpi w najbliższych dniach.

Przykładamy też wielką wagę do ochrony zdrowia personelu sklepów i gastronomów, jak również naszych pracowników w trakcie dostaw. Nasi odbiorcy wysoko oceniają jakość i bezpieczeństwo naszego serwisu.

Wierzymy, że tylko dzięki wzajemnemu zrozumieniu i odpowiedzialnemu podejściu do współpracy będziemy mogli przetrwać tę trudną sytuację, z którą mierzą się wszystkie sektory gospodarki, a w tym i nasza branża.