Gęsina na Św. Marcina od Cedrob.

Aktualności

Gęsina na Św. Marcina od Cedrob.

26 października 2017

Firma Cedrob S.A. zorganizowała spotkanie prasowe połączone z warsztatami kulinarnymi – pod hasłem „Gęsina na Św. Marcina”. Wzięła w nim udział m.in. redakcja „Poradnika Handlowca” i „Poradnika Restauratora”. Zebrani przedstawiciele mediów oraz zaproszeni goście mogli usłyszeć m.in. na temat dotychczasowej sprzedaży, eksportu oraz planów rozwoju firmy, również w kontekście niedawnego przejęcia przedsiębiorstwa Silesia S.A. Bohaterem spotkania była zdobywająca polski rynek gęsina, dostępna w ofercie firmy m.in. pod marką KrakuerLand. Po części formalnej dziennikarze i goście zostali zaproszeni na warsztaty kulinarne prowadzone przez szefa kuchni Smolna 8 pana Gieno Mientkiewicza, podczas których przyrządzono smakowite Kawowe gęsie płatki.