Jesteś tutaj

WSP „Społem” z nowością grillową

W tym roku WSP „Społem” stawia na Musztardę Kielecką grillową. Jej recepturę oparto na czarnej gorczycy, pomidorach i słodkiej papryce. Dzięki wyjątkowemu połączeniu przypraw, specjał polecany jest do kiełbasy, szaszłyków, karkówki i innych rarytasów z rusztu.

Obok powszechnie znanych szklanych słoiczków Musztardy Kieleckiej, na półkach sklepowych pojawią się również butelki plastikowe o gramaturze 545 g. Skąd ta decyzja? – Zgodnie z badaniami, opakowania plastikowe są najchętniej wybierane przez konsumentów w okresie wiosenno – letnim. Klienci sięgają po nie ze względu na wygodę, ale też bezpieczeństwo. W butelkach dostępna będzie nie tylko Musztarda Kielecka grillowa, ale także nasza kluczowa musztarda – delikatesowa stołowa – dodaje Zbigniew Mojecki.

Pojemność: 545 g.

Sugerowana cena detaliczna: ok. 4,99 zł

 

Galeria: 
Kategoria: 

Podobne artykuły

Kto z nas wyobraża sobie maj bez grillowania? Wystarczy słoneczny dzień, kilku przyjaciół i zapas pyszności. Co wrzucić na ruszt, aby było smacznie i kreatywnie podpowiada FRoSTA.

Fasola, papryka, kukurydza, pomidory, mięso to składniki charakterystyczne dla kuchni meksykańskiej. Dzięki ich umiejętnemu połączeniu możemy delektować się prawdziwymi daniami Ameryki Łacińskiej. W trakcie gotowania nie może zabraknąć także odpowiednich dodatków np. Sosu Kieleckiego meksykańskiego, który nada wyrazistego smaku i aromatu.

X