Jesteś tutaj

Szał ziół w nowych serach Spomleku

Łączenie różnych światów to kierunek obecny nie tylko w literaturze i sztuce, ale również w kuchni. Przykładem tego zjawiska jest nowa marka „Sery z Radzynia Podlaskiego", która nawiązuje do tradycji, a jednocześnie proponuje smaki zarówno z Europy, jak i Bliskiego oraz Dalekiego Wschodu takie jak Gouda z imbirem, z kozieradką, z czarnuszką, z czosnkiem niedźwiedzim, z ziołami i pomidorami. Dzięki temu doskonale sprawdzają się w roli przystawki czy przekąski w trakcie przyjęć. Nowa marka „Sery z Radzynia Podlaskiego" produkowana przez Spółdzielczą Mleczarnię Spomlek to gratka dla miłośników różnorodności smaków.
 
Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek
tel. (+48) 83/ 35 11 500
Galeria: 
Kategoria: 

Podobne artykuły

Hochland Polska wprowadza do sprzedaży unikalny wariant serów żółtych o nazwie Hochlander. Start sprzedaży zaplanowano na koniec kwietnia.

Sery są ważnym źródłem wapnia, białka oraz witaminy B12. Istnieje ich wiele gatunków – dzieli się je np. ze względu na czas dojrzewania, proces produkcyjny, konsystencję czy rodzaj mleka. Sery od lat goszczą na stołach Polaków, zachwycając smakiem i różnorodnością. Jak będziemy spożywać sery w 2018 roku?

X