Kurczaki z pieca od FRoSTY

Nowości

Kurczaki z pieca od FRoSTY

17 kwietnia 2014

Najnowsza propozycja FRoSTY na obiad to Kurczak z pieca z sosami – pieczarkowym i toskańskim. Dwie porcje wysokiej jakości mięsa z piersi kurczaka z sosem i warzywami, podane na papierowej tacce wystarczy zapiec w piekarniku.

Przygotowanie dania w piekarniku zajmie około 20 minut, a podgrzanie w mikrofalówce  zaledwie 10 minut. Dania są pożywne, a ich wartość energetyczna sprzyja wiosennej diecie –100 g Kurczaka z pieca z sosem pieczarkowym to jedynie 156 kcal, a Kurczaka z pieca z sosem toskańskim 132 kcal.

Zgodnie z polityką 100% naturalnego smaku!, Kurczaki z pieca, podobnie jak wszystkie pozostałe produkty firmy, nie zawierają wzmacniaczy smaku (m.in. glutaminianu sodu), barwników, aromatów, skrobi modyfikowanej ani tłuszczów utwardzonych. FRoSTA sprawdza wykorzystane w produkcji surowce na każdym etapie, by zapewnić konsumentom wyłącznie produkty najwyższej jakości. Filety z piersi kurczaka pochodzą od regularnie kontrolowanych dostawców.

Nowości FRoSTY − Kurczak z pieca z sosem toskańskim i Kurczak z pieca z sosem pieczarkowym (2 porcje po 125 g) dostępne są w sklepach od kwietnia 2014 r., w cenie ok. 11 zł.