Jesteś tutaj

Carrefour współwydawcą książki kucharskiej

„Z miłości do smaku” to tytuł książki poświęconej smakom, aromatom i gotowaniu, która ukaże się na przełomie marca i kwietnia. Czytelnicy znajdą w niej wskazówki od kucharzy i pasjonatów gotowania dotyczące odżywiania się, łączenia smaków, przepisów. Książka wydana będzie w dwóch wersjach językowych, polskiej i francuskiej. W książce zawarte będą również opisy, dzięki którym czytelnik polski lub francuski dowie się, jak wyglądają zwyczaje francuskiego i polskiego stołu. Porady dotyczące zdrowego odżywiania oraz ciekawostki związane ze zdrowiem zredagowali fachowcy z Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. 

Kategoria: 

Podobne artykuły

Podczas gali HR Awards Ceremony, firma Carrefour Polska po raz trzeci została wyróżniona certyfikatem HR Najwyższej Jakości, tym razem w kategorii „Dialog międzypokoleniowy w zarządzaniu różnorodnością”. Jury doceniło działania firmy na rzecz budowania dialogu w procesie podnoszenia kwalifikacji obecnych i przyszłych menedżerów. 

W trakcie gali II edycji Festiwalu Filmów Odpowiedzialnych „17 celów” w Poznaniu, Carrefour Polska otrzymał „Złotą Tarczę”. Nagroda została przyznana za zajęcie pierwszego miejsca w kategorii przedsiębiorstwa i fundacje korporacyjne dla filmu „Pszczele hotele od Carrefour”.

X